Σε αυτό το επεισόδιο ανακάλυψα τα παραδοσιακά αλλαντικά της οικογένειας Οικονομάκου στην Καλαμάτα! Παστό χοιρινό (γνωστό και ως σύγκλινο), αλλαντικά, παραδοσιακά λουκάνικα είναι μερικά από τα προϊόντα που φτιάχνονται με την ίδια οικογενειακή συνταγή εδώ και χρόνια. Επίσης φτιάξαμε απίθανη στραπατσάδα με καπνιστό χοιρινό και σφέλα, το παραδοσιακό μεσσηνιακό τυρί. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!
Μη χάσετε
Γλυκά
Πορτοκαλόπιτα
Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!
Βίντεο
Σοκολατόπιτα
Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.
Συνταγές σε 30 λεπτά
Ζυμαρικά
Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας
Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!
Βίντεο
Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας
Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.
Σαλάτες
Σαλάτα με κινόα
Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!
Ανακαλύψτε συνταγές
Γαλλικό τοστ
Οι αγαπημένες αυγόφετες ή γαλλικό τοστ είναι το ιδανικό πρωινό. Συνοδεύστε με μέλι, πραλίνα, μαρμελάδα ή ακόμη και παγωτό.
Ασουρές ή Βαρβάρα, νηστίσιμο γλυκό
Ο ασουρές, ή αλλιώς Βαρβάρα, είναι ο χυλός σιταριού με ξηρούς καρπούς και ξερά φρούτα και σερβίρεται σαν ένα νηστίσιμο γλυκό.
Περισσότερα άρθρα
5 tips για να πετυχαίνεις πάντα τα μπισκότα
Αφράτα και μαλακά ή λεπτά και τραγανά; Bonus 2 απίθανες συνταγές για μπισκότα.
Η σωστή συντήρηση των τροφίμων το καλοκαίρι σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ
Συστάσεις για την προστασία της ασφάλειας των τροφίμων το καλοκαίρι δίνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.
6 βασικά λάθη που κάνετε με το ελαιόλαδο
Μάθετε ποια είναι τα λάθη που κάνουμε όλοι με τη συντήρηση και τη χρήση του ελαιολάδου στη μαγειρική.