Νέο signature cocktail από την Air France και το θρυλικό ξενοδοχείο Lancaster

Η Air France προσφέρει στους επιβάτες που ταξιδεύουν στην Business Class την ευκαιρία να απολαύσουν ένα νέο κοκτέιλ, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Lancaster στο Παρίσι. Με την υπογραφή της head bartender του θρυλικού πεντάστερου ξενοδοχείου του Παρισιού, η ξεχωριστή αυτή δημιουργία προσφέρεται σαν απεριτίφ σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας, στο δίκτυο μεγάλων αποστάσεων.  

Σικ, τολμηρό και …bubbly! 

Το κοκτέιλ θα ανανεώνεται δύο φορές τον χρόνο, στους ρυθμούς των εποχών Άνοιξη/Καλοκαίρι και Φθινόπωρο/Χειμώνας, διατηρώντας πάντα δύο βασικά στοιχεία: Τα εξαιρετικά γαλλικά συστατικά και τη σαμπάνια. 

Για το κοκτέιλ που θα προσφέρεται την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, η head bartender του ξενοδοχείου Lancaster εμπνέεται από τις παιδικές της αναμνήσεις στη Νότια Γαλλία. Το νέο αυτό κοκτέιλ ξεχωρίζει με τις νότες κερασιού και λάιμ και το λικέρ δεντρολίβανου Marie Brizard, που ολοκληρώνεται με χυμό λευκόσαρκου ροδάκινου. Πρόκειται για έναν τολμηρό συνδυασμό από σκούρο ρούμι Saint-James με τα ζεστά του αρώματα, και σαμπάνιας!

Μια κοινή άποψη για έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής

Η Air France και το ξενοδοχείο Lancaster στο Παρίσι, το παλάτι 5 αστέρων σε απόσταση αναπνοής από τα Ηλύσια Πεδία, μοιράζονται την ίδια άποψη για την τέχνη του ταξιδιού με γαλλικό στυλ. Μια πρώτη συνεργασία είχε ήδη προκύψει μέσα από αυτή την κοινή προσέγγιση. Από τον Ιούλιο του 2018 η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες* της στο νέο Business Class Lounge που βρίσκεται στο Hall L του Terminal 2E του αεροδρομίου Charles de Gaulle, μια επιλογή από κοκτέιλς που έχουν δημιουργηθεί ειδικά από την head bartender του εμβληματικού ξενοδοχείου: To «Un air de Paris» ένα signature κοκτέιλ ειδικά για την Air France, ένα «Destination» κοκτέιλ κάθε μήνα και ένα special mocktail.  

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να βλάψει την υγεία, καταναλώνετε υπεύθυνα.

* Από τις 6μμ έως τις 10:30 μμ, στην καρδιά του Balcony, του χώρου που έχει δημιουργηθεί από τον Γάλλο designer Mathieu Lehanneur. 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.