Άκρατος Οίνος στο εστιατόριο Αλεξάνδρα

Άκρατος Οίνος στο εστιατόριο Αλεξάνδρα

Το Ηλέσιον είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός περιβάλλοντος, που οι δράσεις του αφορούν στα υπέρ της Μεσογειακής Διατροφής, του Περιβάλλοντος, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Βιοποικιλότητας, των Οικο-Κοινοτήτων και του Αγροτουρισμού. 

Την Τετάρτη 16 Μαΐου, το Ηλέσιον μας προσκαλεί στο εστιατόριο Αλεξάνδρα για το 3ο συμπόσιό του. Θα  παρουσιαστεί ο Άκρατος Οίνος του Ηλέσιον, χωρίς θειώδη, ενώ οι υπεύθυνοι  θα μας  μιλήσουν για τις καινοτομικές οινοποιήσεις τους και  για τον απόλυτα φυσικό τρόπο παραγωγής του οίνου τους που είναι στην ίδια φιλοσοφία με τη διαδικασία των αρχαίων χρόνων καθώς και για τη σημαντικότητα αυτής στην υγεία. Το κοκκινέλι του Ηλέσιον προέρχεται από τρεις παραδοσιακές ελληνικές ποικιλίες, Αγιωργίτικο, Ροδίτη και Σαββατιανό. 

Επίσης,  θα μας περιμένει ένα υπέροχο γεύμα, ενώ στο κλείσιμο της βραδιάς ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα πλαισιώσει την εκδήλωση και θα μας ταξιδέψει με τη μουσική του. 

Η εκδήλωση ξεκινά από τις 20:00 και μετά.

Το εστιατόριο Αλεξάνδρα φιλοξενεί την εκδήλωση και προσφέρει ένα πλήρες γεύμα στην τιμή των 10 ευρώ που θα ισχύει μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Μαΐου. 

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με το εστιατόριο Αλεξάνδρα στα τηλέφωνα : 210 6420874 και 210 6434367.

(Αργεντινής Δημοκρατίας 8α και Ζωναρά 21 γωνία-Νεάπολη, Πάρκο Παναθήναια-Λεωφόρος Αλεξάνδρας).

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Ηλέσιον και τις δράσεις του, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  : www.helession.gr