Βούτυρο Ήπειρος

Το Πάσχα πλησιάζει, οι προετοιμασίες ξεκινούν και το βούτυρο Ήπειρος, σε δυο τύπους, Λιωμένο και τύπου Κερκύρας, είναι έτοιμο να χαρίσει πλούσια, αυθεντική γεύση στις παραδοσιακές συνταγές. Το Λιωμένο Βούτυρο Ήπειρος παράγεται από 100% φρέσκο πρόβειο και γίδινο γάλα, ενώ το τύπου Κερκύρας Ήπειρος, φημισμένο για την χαρακτηριστική γεύση του, διατίθεται σε δυο εκδοχές, μια από 100% αγελαδινό και μια από 50/50 αγελαδινό & αιγοπρόβειο γάλα.

Όποιο κι αν προτιμήσετε, θα χαρίσει μεστή γεύση και μοναδικά αρώματα τόσο στα παραδοσιακά γλυκά – τσουρέκια, κουλουράκια – όσο και στα ψητά και μαγειρευτά πιάτα σας.

Αν ψήσετε το αρνάκι σας στον φούρνο, κλέψτε τις εντυπώσεις, χρησιμοποιώντας Λιωμένο Βούτυρο Ήπειρος. Αν πάλι είστε της ζαχαροπλαστικής, μπορείτε να προσθέσετε Βούτυρο Ήπειρος μαζί με το βούτυρο της συνταγής για ξεχωριστό άρωμα στα γλυκά σας. Το Βούτυρο Ήπειρος δεν μπορεί να λείπει από κανένα παραδοσιακό γλυκό σας, ιδίως αυτά του ταψιού, αφού η γεύση και το άρωμά του είναι απόλυτα συνυφασμένα με την Ελληνική παράδοση.

Συνταγές για πολίτικο τσουρέκι και κουλουράκια βουτύρου με άρωμα μαστίχας και άλλα πασχαλινά εδέσματα μπορείτε να βρείτε στο www.epirus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.