Διαγωνισμός με δώρο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Το Μαμα Πειναω χαρίζει σε έξι τυχερούς από μία φιάλη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο All Live Olive Oil!

To All Live Olive Oil αποτελεί το νέο μέλος των προϊόντων της εταιρείας Pidima Greek extra virgin olive oil. Αποτελεί εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής διατροφικής αξίας με πολύ χαμηλή οξύτητα (0,24%) και κατηγορίας health claim σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 της Ευρωπαϊκής ένωσης. Έχει πιστοποιηθεί με την κατηγορία health claim από το τμήμα Φαρμακογνωσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του WORLD OLIVE CENTER, λόγω των πολύ υψηλών σε περιεκτικότητα φαινολικών ουσιών που περιέχει. Σύμφωνα με την πιστοποίηση του Πανεπιστημίου η ημερήσια κατανάλωση 20 γρ. από το ελαιόλαδο All Live Oil προστατεύει από την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προέρχεται από την Κορωνέικη ποικιλία και διατίθεται σε περιορισμένη ποσότητα ετησίως, αποκλειστικά σε φιάλες των 250 ml και ήδη γίνεται ανάρπαστο στο εξωτερικό.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

1. Κάντε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή (Subscribe) στο κανάλι του Μαμα Πειναω στο YouTube με ένα κλικ εδώ. Προσοχή! Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει οι συνδρομές σας να είναι δημόσιες και όχι απόρρητες. 

2. Κάντε Like σε ένα από τα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στο κανάλι του Μαμα Πειναω.  

Εναλλακτικά, στείλτε μας email στο [email protected] με τίτλο Διαγωνισμός All Live Olive Oil. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω μηνύματος στο YouTube ή μέσω email για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου του.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. Σαράντος Μαυριδάκης

2. Δάφνη Κυριακού

3. Ζένια Βασιλειάδου

4. Μαρίνα Δημαράκη

5. Γιάννα Μαυρουδή

6. Χριστιάννα Μπιμπάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.