Ελαιόλαδο Moria Elea

Ελαιόλαδο Moria Elea

Moria Elea. Από την αρχαιότητα στη σύγχρονη πραγματικότητα. Από το πρώτο δέντρο ελιάς, τη Μορία Ελαία, που η θεά Αθηνά, προστάτιδα της πόλης των Αθηνών, φύτεψε στην Ακρόπολη, κερδίζοντας την εξουσία της πόλης από τον αντίπαλό της, θεό Ποσειδώνα, στο Moria Elea, ένα ελαιόλαδο σύγχρονων και υψηλών προδιαγραφών.

Η ιδιαίτερη γεύση και τα μοναδικά αρώματα που έχει το "Moria Elea" προκύπτουν από την πρόσμιξη δυο εκ των καλυτέρων ελληνικών ποικιλιών (Μανάκι & Κορωνέϊκο) και από τις ειδικές μεθόδους καλλιέργειας, συγκομιδής, ελαιοποίησης, αποθήκευσης & τυποποίησης, που εφαρμόζει η εταιρεία στους ελαιώνες και το τυποποιητήριο της στην Ερμιόνη Αργολίδας.

Με πολύ αγάπη, μεράκι και σκληρή δουλειά, οι Κώστας Μπαλάφας, Γιώργος & Αντώνης Δημαράκης, φροντίζουν να έχει εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά με Οξύτητα 0,2 / Κ270: 0,106 / Κ232: 1,469 / Υπεροξείδια: 5,7  / Πολυφαινόλες 241 και χαρακτηριστικό άρωμα πράσινων φύλλων ελιάς, μυρωδιές αρωματικών βοτάνων και νότες πράσινου μήλου σ’ έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό. To "Moria Elea" είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο έντονα φρουτώδες με πλούσιο άρωμα, πικάντικη γεύση μεσαίας έντασης και ελαφρώς πικρό. Αρμονικό και ισορροπημένο στη γεύση του, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσει τις ξεχωριστές συνταγές που δημιουργείτε.

Προτείνεται να το σερβίρουμε στο τέλος της μαγειρικής διαδικασίας, προκειμένου να αναδεικνύει τα ξεχωριστά αρώματα και να απογειώνει το τελικό γευστικό αποτέλεσμα.

Η συσκευασία του "Moria Elea" είναι χειροποίητη και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαίας ποιότητας.

Επίσης, η εταιρεία, στηρίζοντας την ελληνικότητα του προϊόντος, συνεργάζεται με Έλληνες τεχνίτες για να φτιάξει τα χειροποίητα πανιά για τις ετικέτες και τα ξύλινα κουτιά.

Το μπουκάλι προσφέρεται για να συντροφεύει τα καθημερινά σας γεύματα καθώς και για να διακοσμήσει το τραπέζι σας σε κάθε ειδική περίσταση. Το ξύλινο κουτί είναι ιδανικό για διαφοροποιημένο προσωπικό ή επαγγελματικό δώρο.

Προσφέρεται σε περιορισμένο αριθμό 13.000 αριθμημένων μπουκαλιών για το 2012. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι 29€ για το μπουκάλι και 39€ για το ξύλινο κουτί.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα delicatessen καταστήματα, πολυτελή ξενοδοχεία και βραβευμένα restaurants, στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, επισκεφτείτε το www.moriaelea.com.