Έρχονται τα Beerbartender Awards

Έρχονται τα Beerbartender Awards

Παρακολουθώντας τα δρώμενα του κλάδου της ζυθοποιίας και την διαρκή ανάπτυξη του από αρκετά κοντά, το BeerBartender.gr απόφασισε να προχωρήσει στην ανάδειξη των κορυφαίων, διοργανώνοντας μια εκδήλωση όχι μόνο γι' αυτούς. Σε μια εποχή όπου ο επαγγελματίας έχει κυρίαρχο ρόλο στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης και στην δημοτικότητα ενός προϊόντος, θα ήταν αμέλεια να μην εκτιμηθεί η προσπάθεια αρκετών bartenders οι οποίοι μέσα από συνεχής επιμόρφωση και σκληρή δουλειά, αυξάνουν τόσο τις πωλήσεις ενός παρεξηγημένου προϊόντος στην χώρα μας, όπως είναι μπίρα, δημιουργούν με την μπίρα ως συστατικό στα cocktail τους και μεταφέρουν τις γνώσεις τους στους επισκέπτες του χώρου που εργάζονται.

Αν όλα αυτά συνδυαστούν έχουμε μπροστά μας την εικόνα της κατάστασης στην ελληνική ζυθοποιία σήμερα. Εμείς λοιπόν αναζητήσαμε και παρουσιάσαμε επαγγελματίες. Από αυτούς θα προκύψει ο κορυφαίος, την Δευτέρα, στον διαγωνισμό Top BeerBartender 2013, σε μια νέα μορφή διαγωνισμού.

Οι χρήστες του διαδικτύου αποφάσισαν μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του BeerBartender.gr να επιλέξουν τις δυο κορυφαίες εταιρείες και δυο κορυφαίες μπίρες, στην χώρα μας για το 2013. Σας περιμένουμε να δούμε την κορυφαία εισαγωγική, την κορυφαία μικροζυθοποιία καθώς και την καλύτερη ετικέτα-συσκευασία μπίρας όπως και την καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη για το προηγούμενο έτος, όπως αυτές προέκυψαν απ αυτήν.

Σας περιμένουμε για να δοκιμάσουμε μπίρες στις γευστικές δοκιμές που θα ανοίξουν τα πρώτα BeerBartender Awards, να ανακαλύψουμε ποιος θα είναι ο Top BeerBartender 2013 καθώς και ποιες εταιρείες και μπίρες κέρδισαν το καταναλωτικό κοινό. Την Δευτέρα, 10 Μαρτίου, στο πρώτο όροφο του Beer Academy Home. 

To Μαμα Πειναω είναι χορηγός επικοινωνίας των Beerbartender Awards.Beer Academy Home

Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 4, Καισαριανή

Τ. 2107011108