Φρέσκο ψωμί

Φρέσκο ψωμί

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό αλλά και πιο ωραίο από τη μυρωδιά του ζεστού, φρέσκου ψωμιού. Μια μυρωδιά που για πολλούς έχει συνδεθεί με την οικογενειακή θαλπωρή, ενώ σε άλλους φέρνει στο νου αναμνήσεις από την εποχιακή επιστροφή στη γενέτειρα των γονιών τους.

Τώρα όμως για όλους εμάς που λαχταρούμε να έχουμε κάθε μέρα στο τραπέζι μας φρέσκο ψωμί, υγιεινά φτιαγμένο από εμάς, η Philips δημιούργησε τον αρτοπαρασκευαστή της σειράς Viva Collection. Σεβόμενος τις σύγχρονες ανάγκες και τους εξοντωτικούς ρυθμούς, ο αρτοπαρασκευαστής, μας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσουμε τα υλικά το βράδυ και ρυθμίσουμε τον χρονοδιακόπτη καθυστέρησης για το επόμενο πρωί.

Εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου, μας δίνεται η δυνατότητα, χάρη στα 12 προκαθορισμένα προγράμματα για το ψήσιμο, να απολαμβάνουμε το ψωμί όπως ακριβώς το θέλουμε. Επιπλέον, μπορούμε να ψήσουμε καρβέλια σε τρία διαφορετικά μεγέθη, να δημιουργήσουμε την κόρα που προτιμάμε (ανοιχτόχρωμη, μεσαία, σκουρόχρωμη) αλλά, και να ανακαλύψουμε και τον αρτοποιό που κρύβουμε μέσα μας, αφού, προσθέτοντας υλικά της αρεσκείας μας, φτιάχνουμε τον τύπο ψωμιού που επιθυμούμε. Με τον αρτοπαρασκευαστή φτιάχνουμε και ζύμη για μακαρόνια, πίτσα, μπισκότα και κάθε είδους γλυκίσματα.

Ο αρτοπαρασκευαστής της PHILIPS διαθέτει διαισθητική λειτουργία με εύχρηστα κουμπιά για όλους τους χρήστες, για τέλεια αποτελέσματα, εύκολα και απλά, ενώ με το παράθυρο παρακολούθησης μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τη διαδικασία ψησίματος βλέποντας το ψωμί να φουσκώνει. Διαθέτει αποσπώμενο καπάκι για εύκολο καθαρισμό ενώ συνοδεύεται από δοσομετρητή και κουτάλι για ακρίβεια στις δόσεις των υλικών, καθώς και από ένα εύχρηστο βιβλιαράκι συνταγών.

Με τη βάση η οποία παραμένει δροσερή κατά τη διαδικασία του ψησίματος και τις ενσωματωμένες αντιολισθητικές λαβές για εύκολο χειρισμό, ο αρτοπαρασκευαστής της PHILIPS προσφέρει μέγιστη ασφάλεια.

 

Κι αν ψήνεστε, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.philips.gr