Γίνε ο διαιτολόγος του εαυτού σου, ένα βιβλίο για την υγιεινή διατροφή

Το σωματικό μας βάρος αποτελεί για τους περισσότερους ένα ακανθώδες ζήτημα και μια μόνιμη έννοια. Σάφως κι οι  φρενήρεις ρυθμοί της καθημερινότητας μας δεν συμβάλλουν σε μια σωστή κι υγιεινή διατροφή. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση του βάρους μας που για μερικούς μεταμορφώνεται σε εμμονή και χρόνια ταλαιπωρία.

Το βιβλίο “Γίνε ο διαιτολόγος του εαυτού σου” της Χριστίνας Οικονομίδου-Πιερίδου αποσκοπεί στο να γίνει ένα σημαντικό εγχειρίδιο για όλους εκείνους που έχουν πρόβλημα βάρους και θέλουν να αποκτήσουν οι ίδιοι τον έλεγχο της διατροφής και της υγείας τους και όχι να ακολουθούν τυφλά ένα συνήθως αυστηρό διατροφικό μενού. Το βιβλίο στηρίζεται στα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα και θα βοηθήσει τους αναγνώστες σε κάθε στάδιο της προσπάθειάς τους προς τη βελτίωση της διατροφής και του βάρους τους.

Το βιβλίο της Χριστίνας Οικονομίδου-Πιερίδου επιχειρεί να προβληματίσει τον αναγνώστη δίνοντάς του το μήνυμα ότι από τον ίδιο και από τις επιλογές του εξαρτάται τόσο η μελλοντική του υγεία όσο και το βάρος του. Ένα βιβλίο ρεαλιστικό και απλό, με πρακτικές ιδέες, εύκολες και εύγευστες συνταγές.

Η συγγραφέας:  Η Χριστίνα Οικονομίδου-Πιερίδου διατηρεί, από το 2000, διαιτολογικό γραφείο στη Λεμεσό. Για 3 χρόνια, εργάστηκε στο Ίδρυμα «Υγεία του Παιδιού».

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.