Λαχταριστό και Cookisto!

Λαχταριστό και Cookisto!

"Δεν θέλω να παραγγείλω πάλι απ' έξω και είμαι σίγουρος πως όλο και κάποια φοιτήτρια ή κάποια μητέρα στην περιοχή μου θα έχει μαγειρέψει για τον εαυτό της και πόσο τέλεια θα ήταν να μπορούσα να έχω και εγώ μια  έξτρα μερίδα."

Είμαι σίγουρος πως όλοι μας όταν ήμασταν φοιτητές και τώρα ίσως στην εργένικη ζωή  κάνουμε τις ίδιες σκέψεις και αναπολούμε τα ζεστά φαγητά της μαμάς που συνοδεύονταν πάντα από το κλασσικό "έλα θα κρυώσει το φαγητό σου". 

Η καλές ιδέες αργούν αλλά στο τέλος έρχονται και αυτό είναι που μετράει. 

Ο Μιχάλης Γκόντας, ο Πέτρος Πιτσιλής και ο Παναγιώτης Παραδέλλης είχαν τις γνώσεις, την όρεξη και την τρέλα να βάλουν τις μαμαδίστικες γαστριμαργικές μας αναζητήσεις σε τάξη δημιουργώντας το Cookisto, μια εφαρμογή ή πιο απλά μια ιστοσελίδα όπου κανείς μπορεί να προσφέρει με κάποιο αντίτιμο την έξτρα μερίδα που μόλις μαγείρεψε και κάποιος άλλος να βρει τις ανεκτίμητες γεύσεις που ψάχνει στη γειτονιά του. 

Ο Πέτρος ασχολείται από μικρός με τις γεύσεις αφού η οικογένεια του έχει αρκετά και πολύ επιτυχημένα εστιατόρια. Ο Παναγιώτης είναι ο προγραμματιστής της ομάδας και ο Μιχάλης με σπουδές στην επιχειρηματικότητα βάζει αυτή την πολύ καλή ιδέα σε τάξη!

Αξίζει να σημειωθεί πως το ιδιαίτερα επιτυχημένο Daily Secret προσφέρει τις εγκαταστάσεις του και τις πολύτιμες συμβουλές του στην ομάδα του Cookisto αφού ήρθαν πρώτοι στο διαγωνισμό Good Karma Project!

Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε πρώτοι το υπέροχο αυτό νέο project πολύ σύντομα on air. 

Μέχρι τότε επισκεφτείτε το Cookisto για τυχόν απορίες και περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά απολαύστε το video που ακολουθεί.

 

Tάσος Αντωνίου