Μπισκότα και πραλίνα φουντουκιού πάνε μαζί

Μπισκότα και πραλίνα φουντουκιού πάνε μαζί

Πόσες φορές δεν μας έχει ανοίξει η όρεξη για την αγαπημένη μας πραλίνα φουντουκιού; Πολλούς, δε, από εμάς οι μικρές, νυχτερινές ώρες είναι εκείνες όπου το στομάχι μας γουργουρίζει για γλυκιά πραλίνα. Προφανώς αυτό συνέβαινε και στον Ιταλό Paolo Ulian και αποφάσισε να δημιουργήσει το "finger biscuit". Πρόκειται για ένα τραγανό μπισκότο το οποίο αρχικά εφαρμόζουμε στο δάκτυλό μας και στη συνέχεια βουτάμε στη πραλίνα φουντουκιού, για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση. 

Την εξαιρετικά πρωτότυπη και νόστιμη δημιουργία του Ιταλού σχεδιαστή, η οποία παρουσιάστηκε στην έκθεση για design μπισκότα Pappilan στο Μιλάνο το 2004, εκτίμησε και η Ferrero, γι΄αυτό και έσπευσε να αγοράσει την ιδιαίτερη αυτή σύλληψη του Ulian. Και επειδή ξέρουμε ότι σας άνοιξε η όρεξη για λαχταριστό σπιικό γλυκό, φτιάξτε με τη συνταγή του ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ! την καλύτερη πραλίνα φουντουκιού!

 

 

Άννα Ευθυμίου