Μπισκότο στο τηγάνι

Print Recipe
5 from 1 vote

Μπισκότο στο τηγάνι

Prep Time10 λεπτά
Cook Time20 λεπτά
Course: Γλυκά
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Μπισκότο στο τηγάνι
Servings: 8

Ingredients


  • 8 κ.σ. βούτυρο
    ½ κούπα ζάχαρη κρυσταλλική
    ½ κούπα καστανή ζάχαρη
    1 ½ κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    1 αυγό
    ½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
    ½ κ.γλ. μαγειρική σόδα
    1 πρέζα αλάτι
    κομματάκια σοκολάτας

Instructions

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά το βούτυρο. Μόλις λιώσει, προσθέτουμε τα δύο είδη ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά με ξύλινη σπάτουλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε διαδοχικά το αυγό, το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και τη βανίλια ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και με τη βοήθεια της σπάτουλας μεταφέρουμε προσεκτικά το μπισκότο σε μεγάλο ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα. Απλώνουμε ομοιόμορφα τη ζύμη στο ταψί με τη σπάτουλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα από πάνω. Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου. 

Δοκιμάστε τα φοβερά μας ρεβύθια! Συνταγή εδώ

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.