Νέα τμήματα Επιπέδου 1 στο WSPC

Νέα τμήματα Επιπέδου 1 στο WSPC

Το W.S.P.C. ανακοινώνει την έναρξη  2 τμημάτων (μεσημεριανό – απογευματινό) του Επιπέδου 1/ Level 1 WSET Qualifications: Foundation Award,  την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012, με τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες διδασκαλίας.

Ο κάθε υποψήφιος επιλέγει το τμήμα που θα ενταχθεί ανάλογα με το ωράριο διδασκαλίας στο οποίο επιθυμεί να εγγραφεί. Η ακριβής ημερομηνία των εξετάσεων θα ανακοινωθεί με την έναρξη των μαθημάτων.

  • Τμήμα A/ Group A: Κάθε Παρασκευή (για 5 Παρασκευές), 15:00 – 17:30

Εισηγητής Μεσημεριανού Τμήματος: κος. Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS - Ασυμβατότητα με ΛΑΕΚ

  • Τμήμα Β/ Group B: Κάθε Παρασκευή (για 5 Παρασκευές), 19:00 – 21:30

Εισηγητής Βραδινού Τμήματος: κα. Σταματία Παπασίνου – Συμβατός εισηγητής με ΛΑΕΚ

  • Συνολική Διάρκεια εβδομάδων ανά τμήμα/ Total number of weekly sessions: 5 (4 tutorials + exams). Συνολικές ώρες προγράμματος/ Total number of teaching hours: 13.

Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικά (210 98 82 540 & 544), μέσω φαξ (210 98 82 482), ή/ και με  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail: [email protected] ).  Ημερομηνίες Εγγραφής:  27 Αυγούστου - 14 Σεπτεμβρίου 2012.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών του WSET LONDON μπορείτε να επισκεφτείτε το site της σχολής www.wspc.gr

  • Με την εγγραφή τους, στους σπουδαστές του Επιπέδου 1/ WSET Foundation Certificate, το WSPC σε συνεργασία με την εταιρία Vinetum προσφέρει ένα εξάμηνο δωρεάν συνδρομής της κλαδικής εφημερίδας “Αμπελοτόπι”.
  • Επίσης, το WSPC σε συνεργασία με το δίμηνο περιοδικό Hotel & Restaurant προσφέρει στους σπουδαστές Επιπέδου 1/ WSET Foundation Certificate ένα έτος δωρεάν συνδρομής του ηλεκτρονικού περιοδικού.