Οι νέες συσκευασίες ρυζιών 3αλφα είναι εδώ και μας λύνουν τα χέρια

Ρύζι 3άλφα

Η 3αλφα παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες των ρυζιών της που λύνουν τα χέρια του καταναλωτή διατηρώντας παράλληλα την άψογη ποιότητα των ρυζιών 3αλφα.

Η εταιρεία 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. αφουγκράζεται τις ανάγκες του παρέχοντάς του τα αγαπημένα του ρύζια σε νέες συσκευασίες, έτοιμες να κοσμήσουν το ντουλάπι του καταναλωτή. Ταυτόχρονα, οι νέες συσκευασίες διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητα και τη νοστιμιά του κάθε ρυζιού 3αλφα, κάθε μέρα!

Συγκεκριμένα τα πολυαγαπημένα σε όλους ρύζια γλασσέ, μπλου ροζ, καρολίνα, νυχάκι και ρύζι τ. Αμερικής κλέβουν τις εντυπώσεις με τις νέες συσκευασίες τους που στέκονται όρθιες, κλείνουν πανεύκολα με αυτοκόλλητη ταινία και μας κάνουν να πούμε αντίο στα απαραίτητα μέχρι τώρα λαστιχάκια.

Με ανανεωμένη αισθητική και χρώματα, οι νέες συσκευασίες βρίσκονται στα ράφια των σημείων πώλησης και προ(σ)καλούν τους φίλους τους να συνδυάσουν την παραδοσιακή μαγειρική με τη μοντέρνα γαστρονομία, μία απλή ιδέα με ένα απολαυστικό αποτέλεσμα έχοντας πάντα την καλύτερη βάση, αυτή ενός ρυζιού 3αλφα!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.