Νέο βιβλίο από τον Ανδρέα Λαγό

Νέο βιβλίο από τον Ανδρέα Λαγό

Ο Ανδρέας Λαγός βρίσκεται σχεδόν καθημερινά “στο πιάτο” μας αλλά τώρα και μέσα στις σελίδες του βιβλίου του “Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε” (εκδ. Ελληνοεκδοτική). Η πρώτη παρουσιάση του βιβλίου έγινε στη Zoumboulakis Gallery στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ ο Ανδρέας βιώνει το δημιουργικό ταξίδι του στη μαγειρική της Μεσογείου και το μοιράζεται γενναιόδωρα μαζί με την Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή “Chef στον Αέρα” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Οι δοκιμές και ο συνδυασμός των πρωτογενών υλικών και των αρωμάτων που δένονται μέσα σε εμπνευσμένες συνταγές είναι ο δικός του τρόπος να εξερευνά το σύμπαν της οικογενειακής μα και της παγκόσμιας κουζίνας. Από παιδί στη Σάμο αφήνεται σε νόστιμες περιπέτειες και συνεχίζει ακατάπαυστα να διεκδικεί τις κορυφές της γευσιγνωσίας σαν να μπαίνει σε λιμάνια πρωτοειδωμένα. Τολμά να διεκδικεί το καινούργιο φυλάγοντας με αγάπη τις αναμνήσεις της τοπικής κουζίνας. Αυτό ακριβώς είναι και το πνεύμα του βιβλίου του. Η γευστική διαδρομή του γίνεται η πρόταση ενός new-age νομά, γίνεται εύγευστη εικόνα που προκαλεί την όρεξη και μας καλεί στο τραπέζι.


Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε

από την Ελληνοεκδοτική

Τιμή: 24,45