Νέο σοκολατένιο Android Kit Kat

Νέο σοκολατένιο Android Kit Kat

Aπό την Άννα Ευθυμίου,


Η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή είναι η σοκολάτα. Αν το λειτουργικό σύστημα του κινητού μας εμπνεόταν από την αγαπημένη μας σοκολάτα, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; Το νέο Android Kit Kat! 

Νέο σοκολατένιο Android Kit Kat

Η Google πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η έκδοση 4.4 του λειτουργικού της συστήματος για smartphones Android θα ονομαστεί Kit Kat. Σε συνεργασία με την Nestle, ιδιοκτήτρια εταιρεία του διάσημου brand Κit Kat, μόλις έκλεισε η πιο νόστιμη ίσως συμφωνία της χρονιάς. Κι αν αυτό σας φαίνεται αδιάφορο, σίγουρα θα σας πουν πολλά τα νούμερα: 50 εκατομμύρια Kit Kat σοκολάτες θα διατεθούν σε 19 χώρες, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να κερδίσουν ένα tablet ή δωροκάρτες για το Google Play. Για να γλυκάνουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, η Nestle θα διαθέσει 500 Kit Kat στο σχήμα του διάσημου ρομπότ του Android, οι οποίες δημιουργήθηκαν σε μυστική τοποθεσία στην Ευρώπη.

Νέο σοκολατένιο Android Kit Kat

Νέο σοκολατένιο Android Kit Kat

Γιατί λοιπόν η αλλαγή του ονόματος; Ίσως επειδή οι μπάρες Kit Kat είναι οι αγαπημένες του επικεφαλής μηχανικού του Android Hiroshi Lockheimer - μάλιστα πριν από αρκετά χρόνια είχε την αγαπημένη του σοκολάτα ως εικόνα του λογαριασμού του στο Gmail. Συν τοις άλλοις, το 2010 η υπόλοιπη ομάδα "στόλισε" το γραφείο του Lockheimer με σοκολάτες Kit Kat. Αυτό θα πει σοκολατένια λατρεία.

Από την άλλη, το Android μάς είχε συνηθίσει σε γλυκά ονόματα αφού κάθε έκδοση του λειτουργικού είχε ονόματα όπως Donut, Eclair, Gingerbread και Cupcake. Το όνομα Kit Kat είναι η πρώτη ονομασία brand που θα πάρει λειτουργικό σύστημα της Google, ενώ εμείς ελπίζουμε οι Android Kit Kat να έρθουν και στη χώρα μας!

Νέο σοκολατένιο Android Kit Kat

Νέο σοκολατένιο Android Kit Kat

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Κατεβάστε το εξίσου νόστιμο application του ΜαμαΠειναω.gr για το Android smartphone σας εντελώς δωρεάν εδώ