Ο Roger Federer σερβίρει Moët Chandon

Ο Roger Federer σερβίρει Moët Chandon

Στον αδιαφιλονίκητο "βασιλιά" του τένις, ταιριάζει μόνο μια "βασιλική" συνεργασία. Εν προκειμένω, με τη γαλλική σαμπάνια Moët & Chandon. Ο Ελβετός τενίστας είναι ο νέος πρεσβευτής του εμφατικού Οίκου, ενώ θα αποτελέσει και το κεντρικό πρόσωπο της επόμενης διαφημιστικής εκστρατείας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2013. 

«Για μένα δεν είναι μόνο τιμή να είμαι ο πρεσβευτής της Moët & Chandon, αλλά και μια πρόσκληση να είμαι μέρος μιας πολύ glamorous παράδοσης», ήταν τα πρώτα λόγια του ενθουσιασμένου Roger Federer για να συνεχίσει: «Η Moët & Chandon ήταν πάντα η σαμπάνια των διεθνών trendsetters και είμαι περήφανος που αποτελώ το νέο πρεσβευτή ενός Οίκου, που είναι αφιερωμένος στην επιδίωξη της τελειότητας, όπως έχω κάνει και εγώ σε όλη μου την καριέρα».

«Ο Roger Federer αποτελεί την προσωποποίηση του glamour σε ό,τι αφορά την επιτυχία, τη γενναιοδωρία και τις αξίες που είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για τον οίκο μας σε όλη τη διάρκεια της μακράς ιστορίας του», δήλωσε ο Stéphane Baschiera, Πρόεδρος και CEO της Moët & Chandon. «Ως σαμπάνια της νίκης και ενθουσιώδης υποστηρικτής των μεγαλύτερων τουρνουά τένις στον κόσμο, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που καλωσορίζουμε τον Roger Federer στην φιλόξενη Moët & Chandon».

Για να εορταστεί, βέβαια, ορθώς και να αποδωθούν οι δέουσες τιμές, τη συνεργσία σφράγισε με τις φωτογραφίες ο σπουδαίος, Patrick Demarchelier, ο οποίος τράβηξε μια σειρά από λήψεις του νέου ambassador του Οίκου -που αλλού;- στο Παρίσι.  

Λίγα λόγια για την Moët & Chandon 

Η Moët & Chandon είναι η σαμπάνια της επιτυχίας και της κομψότητας από το 1743. Γνωστή για τις επιτυχίες της, τις πρωτιές και το θρυλικό πρωτοποριακό πνεύμα της, είναι ουσιαστικά ο Οίκος που εισήγαγε τη σαμπάνια στον κόσμο. Συνώνυμη των πιο ξεχωριστών παραδόσεων και των πιο σύγχρονων απολαύσεων, η Moët & Chandon είτε γιορτάζει προσωπικά αθλητικά κατορθώματα είτε είναι χορηγός των πιο glamorous αθλητικών επιτυχιών στον κόσμο, αποτελεί το ιδανικό σύμβολο νίκης στα σπορ.


Πηγή: www.brandfather.gr