Ούζο Άδολο

Ούζο Άδολο

Γεύση απαλή και γεμάτη ταυτόχρονα, άρωμα κομψό, όψη διαυγής, κρυστάλλινη και ταυτότητα άρρηκτα συνδεδεμένη με την αυθεντικότητα της παράδοσης αλλά και την εξέλιξη: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Ούζου Άδολο που «παντρεύονται» ιδανικά με το πνεύμα των Χριστουγέννων και καθιστούν το  απόσταγμα αυτό ένα εκλεπτυσμένο δώρο για τις φετινές γιορτές.

Ως η «καρδιά της καρδιάς» του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου,το Ούζο Άδολο είναι βέβαιο ότι θα κλέψει και τις καρδιές εκείνων που θα το προσφέρετε. Με την αυθεντικά ελληνική ταυτότητά του θα προσδώσει στα Χριστούγεννα των αγαπημένων σας προσώπων τις νότες παράδοσης που όλοι αποζητούμε αυτές τις μέρες, ενώ ο premium χαρακτήρας του θα φέρει έναν αέρα φινέτσας, που θα κάνει κάθε στιγμή ακόμη πιο ξεχωριστή.Προϊόν 100% τριπλής απόσταξης που αποστάζεται για τρίτη φορά με υπομονή για 13 ώρες μέσα στο σφυρηλατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911, το Ούζο Άδολο, με τα πυκνά του δάκρυα, το γεμάτο σώμα του, τααπαλής έντασης αρώματά του, τηνελαιώδη ευχάριστη υφή του και τοελαφρά γλυκό τελείωμα, αποτελεί μια γιορτή για όλες τις αισθήσεις, που μπορεί κάλλιστα να συνοδεύσει ακόμη και τα πιο ιδιαίτερα και gourmet πιάτα των Χριστουγέννων.

Κάθε φιάλη Ούζο Άδολο επιφυλάσσει μια μοναδική γευστική, και όχι μόνο, εμπειρία, έτοιμη να ξεδιπλωθεί σε κάθε του γουλιά. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι χρόνια τώρα οι αποσταγματοποιοί κρατούσαν για τον εαυτό τους και τους φίλους τους την «καρδιά της καρδιάς» του αποστάγματος, αυτό που ακόμη και σήμερα ονομάζουν «αδόλωτο». Από τότε,όμως, που η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης εμφιάλωσε το δικό της «αδόλωτο», το «άδολο», όπως συνήθιζε να το λέει ο ίδιος ο Ισίδωρος Αρβανίτης, κάθε λάτρης του ούζου έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα premium ούζο και να το μοιραστεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, κάνοντας κάθε στιγμή τους ξεχωριστή.