Ποδιές μαγειρικής by TEDxAthens

Ποδιές μαγειρικής by TEDxAthens

Πριν μπούμε στην κουζίνα για να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο και την φαντασία μας, απαιραίτητος είναι ο έλεγχος των σκευών και των υλικών που έχουμε στη διάθεσή μας για να βγούμε ασπροπρόσωποι. Κι αν φορέσουμε και μια ποδιά μαγειρικής δεν αισθανόμαστε μόνο κύριοι της κουζίνας, αλλά και σωστοί επαγγελματίες.

Το ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ!, έχοντας ως φιλοσοφία πως η μαγειρική είναι και θέμα αισθητικής, προσφέρει στους φίλους του 2 ποδιές μαγειρικής, οι οποίες σχεδιάστηκαν ειδικά για το TEDxAthens που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο 2011.

Η δημιουργός τους, Έλενα Τρουλάκη, εμπνεύστηκε από την «Τέχνη της Ανατροπής», φετινό θέμα του TEDxAthens και το αποτέλεσμα είναι ορατό, αφού οι ποδιές, με το ιδιαίτερο τους μοτίβο, ξεφεύγουν από την πεπατημένη οδό και χαρακτηρίζονται ως χρηστικά έργα τέχνης.

Η  Έλενα Τρουλάκη, μια νέα σχεδιάστρια μόδας που ζει κι εργάζεται στο Λονδίνο, ύστερα από μια πετυχημένη πορεία στα ατελιέ γνωστών οίκων μόδας, όπως του Yves Saint Laurent, του Emanuel Ungaro και του Matthew Williamson, αποφάσισε να διαγράψει τη δική της πορεία στον χώρο της υψηλής ραπτικής και λάνσαρε, για πρώτη φορά το 2010, τη δική της σειρά που απευθύνεται σε νέες δυναμικές και δημιουργικές γυναίκες που λατρεύουν να ξεχωρίζουν και μέσα  από τα ρούχα που φορούν.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό για τις ποδιές του TEDxAthens και φέρε τη δική σου ανατροπή στην κουζίνα!

Στείλε email στο [email protected] με τίτλο TEDxAthens ή κάνε απλά ένα σχόλιο ακριβώς από κάτω μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 12 το βράδυ.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email ή μήνυμα στο facebook για την παραλαβή των δώρων τους.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΕΛΜΗΣ

-ΑΡΙΑΔΝΗ ΦΕΛΕΚΗ