Ψεύτικη πίτα

Ψεύτικη πίτα
Εκτέλεση

1. Βάζουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο με τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια, το ανθότυρο, και το κεφαλοτύρι. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το γάλα, τις ντομάτες, τη φέτα και το μαϊντανό. Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι.
2. Σε λαδωμένο τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε 1 φλ. τσαγιού από το μείγμα της ντομάτας. Απλώνουμε τις 4 πίτες ανοιχτές (σαν φύλλο) κι αδειάζουμε μέσα την γέμιση του κοτόπουλου. Καλύπτουμε με τις υπόλοιπες πίτες και περιχύνουμε με το μείγμα της ντομάτας που έχουμε κρατήσει στην άκρη. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε για 20-25΄ σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και να λιώσει το τυρί στην επιφάνεια.
3. Αφήνουμε την πίτα να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια. Ζεστή κόβεται δύσκολα για οι πίτες θα μοιάζουν με ζυμαρικά.

μερίδες 4

Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά

Χρόνος ψησίματος 25 λεπτά

Πηγή: www.argiro.gr, Ψεύτικη πίτα