Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II
μαμα πειναω youtube.com

Αν θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα που έχουν σχέση με τον αγαπημένο σου κόσμο του φαγητού, του γλυκού, των ποτών και φυσικά τις καλύτερες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που κυκλοφορούν, κατέβασε εδώ την δωρεάν εφαρμογή του Μαμα Πειναω για Android smartphones. Αν, τώρα, δεν έχεις smartphone και μια που είναι και Χριστούγεννα και ένα δωράκι στον εαυτό σου μάλλον θα το κάνεις, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το νέο Smartphone Galaxy Note II, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των smartphones που "μόνο καφέ δεν φτιάχνει". Γιατί για όλα τα υπόλοιπα, μπορείς να βασιστείς σίγουρα πάνω του!

Για τη μεγαλύτερη δυνατή αισθητική μας ικανοποίηση, η Samsung Electronics Hellas και το Κολλέγιο Τέχνης & Design ΑΚΤΟ εγκαινίασαν την έκθεση «It's your time to Be Creative» για τον σχεδιασμό καλύμματος του νέου Smartphone Galaxy Note II.  

Η Samsung κάλεσε 38 σπουδαστές του τμήματος γραφιστικής του ΑΚΤΟ από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό κατά την περίοδο 29 Οκτωβρίου με 19 Νοεμβρίου προκειμένου να σχεδιάσουν το κάλυμμα για το Smartphone Galaxy Note II.  Με αυτόν τον τρόπο οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τη δημιουργικότητά και το ταλέντο τους συνδυάζοντας την τέχνη με την τεχνολογία.

Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο σχεδιαστής Δημήτρης Μαρίνης το έργο του οποίου θα τυπωθεί και θα πωληθεί μαζί με το Galaxy Note II σύντομα από τα καταστήματα Πλαίσιο. Δεύτερος νικητής ήταν ο Γρηγόρης Γιανουλόπουλος, τρίτος ο Ανδρέας Δέσκας και τέταρτος ο Κυριάκος Μπαλντάς.

Όπως δήλωσε ο Marketing Director της Samsung Electronics Hellas κ. Μιχάλης Μόσχος  «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που δίνουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να προβάλλουν το ταλέντο τους και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους. Η Samsung στηρίζει τους ταλαντούχους νέους και σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε με αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον». 

μαμα πειναω youtube.com