Σοκολάτα κάθε εποχή του χρόνου

Σοκολάτα κάθε εποχή του χρόνου
μαμα πειναω youtube.com

Η Casa Bosques, πρωτοβουλία της Savvy Studio, αποτελεί μία δημιουργική πλατφόρμα η οποία παράγει τα προϊόντα της σε μόνιμη και βιώσιμη βάση συνεργαζόμενη με ειδικούς σε διάφορους κλάδους που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία με αυτή. Αυτό που οδηγεί την Casa Bosques είναι να φτάσει κάθε προϊόν στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, τελειοποιώντας τη διαδικασία παραγωγής του. Έτσι, κάθε σοκολάτα της εταιρίας είναι προσεκτικά κατασκευασμένη χρησιμοποιώντας πάντα υλικά πρώτης ποιότητας.

Οι συνεργάτες της σοκολατοβιομηχανίας έχουν επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή αφού αναζητά εμπειρογνώμονες που είναι παθιασμένοι με την ειδικότητα τους και έχουν ως στόχο την τελειότητα. Με αυτόν τον τρόπο η Casa Bosques προσφέρει διάφορες ποικιλίες σοκολάτας για κάθε εποχή που αντιπροσωπεύουν έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής και σκέψης.

Οι άνθρωποι της έχουν σκοπό να παράγουν δώδεκα διαφορετικές γεύσεις σοκολάτας, μία κάθε εποχή. Περνώντας από την γραμμή του ισημερινού αναζητώντας τις καλύτερες περιοχές με τις καλύτερες ποικιλίες κακάο, απαιτείται ένας ειδικός για κάθε σοκολάτα που θα επιλέξει το συνδυασμό του κακάο με τα διάφορα μπαχαρικά και συστατικά. Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν, πως πρόκειται για μία σοκολάτα αγνής ποιότητας και εξαίρετης νοστιμιάς. Απολαύστε το λαχταριστό βίντεο και πάρτε μία ιδέα.

 

Φρόση Σκέντζου

 

Πηγή: This Is Paper

μαμα πειναω youtube.com