Σπαγγέτι με βούτυρο

Σπαγγέτι με βούτυρο

Σπαγγέτι με βούτυρο! Όνειρο. 

Σπαγγέτι με βούτυρο

Σπαγγέτι βουτύρου από τον Τάσο Αντωνίου. Η πιο γευστική και εύκολη μακαρονάδα με βούτυρο και σκόρδο που έχετε δοκιμάσει!
Προετοιμασία5 λεπτά
Μαγείρεμα10 λεπτά
Σύνολο15 λεπτά
Course: Κυρίως πιάτα
Cuisine: Ελληνική
Keyword: Σπαγγέτι με βούτυρο
Servings: 3
Θερμίδες: 329 θερμίδες

Υλικά


  • 500 γραμ. μακαρόνια
  • σπαγγέτι

    50 γραμμάρια βούτυρο
    4 - 5 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες και ψιλοκομμένες 
    4 κ.σ χυμό λεμονιού

    ξύσμα 2 λεμόνια
    λίγα φύλλα βασιλικό
 για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente.
  • Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να πάρει ένα ελαφρώς καστανό χρώμα. 
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τσιγαρίζουμε για περίπου μισό λεπτό. 
Ρίχνουμε το μείγμα στα μακαρόνια, προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιών και γαρνίρουμε με λίγα φύλλα βασιλικού. 

Δείτε επίσης: Συνταγή για το τέλειο Μπανόφι

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.