Συνδυασμός φαγητού και κρασιού από τη Θράκη

Συνδυασμός φαγητού και κρασιού από τη Θράκη

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου το Genius In Gastronomy σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα πιάτα που θα μας ετοιμάσει ο chef του εστιατορίου Λεμονόκηπος ταιριασμένα με τα κρασιά του Κτήματος Βουρβουκέλη από την Θράκη.


Menu


1ο πιάτο: Πλιγουροσαλάτα με παστές σαρδέλες Καλλονής

Σαλάτα με φακές από καπνιστή ρέγκα

Πικάντικα ρεβίθια με γαύρο μαρινάτο

Lagara, Ktima Vourvoukeli, Λευκό


2ο πιάτο: Κολοκυθοκεφτές και ριγανοκεφτές με ντιπ γιαουρτιού. 

Avdiros, Ktima Vourvoukeli, Λευκό


3ο πιάτο:  Πικάντικα κεμπαπάκια του Στέλιου. 

Avdiros Rosé, Ktima Vourvoukeli, Ροζέ


Κυρίως πιάτο: Ραγού χουνκιάρ μπεγεντί 

Lagara, Ktima Vourvoukeli, Ερυθρό


Επιδόρπιο: Ραβανί

Απόσταγμα από το Κτήμα Βουρβουκέλη


Τιμή: 25,00 € / άτομο


Κρατήσεις

Τηλ.: 2121006520 (13.00 -20.00)

Κιν: 6947709991 - 6944441802


Λεμονόκηπος 

Αγ. Τριάδος 11 & Επταλόφου

Ν. Φιλαδέλφεια – Τ: 2102588611

Τηλ.: 2121006520 (13.00 -20.00)

Κιν: 6947709991 - 6944441802


Λεμονόκηπος 

Αγ. Τριάδος 11 & Επταλόφου

Ν. Φιλαδέλφεια – Τ: 2102588611