Συνταγές με σύκα

Συνταγές με σύκα

Aπό την Άννα Ευθυμίου,

 

Το φθινόπωρο είναι σχεδόν στην πόρτα μας (θεωρητικά πάντα) κι εμείς το υποδεχόμαστε με τέσσερις υπέροχες συνταγές τα αγαπημένα μας σύκα! Αυτές οι συνταγές είναι εύκολες, γρήγορες και ιδανικές για να τις «πειράξετε» και να προσθέσετε τα δικά σας αγαπημένα υλικά. 

 

Συνταγές με σύκα

Σαλάτα με σύκα και blue cheese

Μια σαλάτα εύκολη και απλή που σηκώνει πολλούς πειραματισμούς και θυμίζει στιγμές καλοκαιριού. Συνοδεύστε με ξηρό λευκό κρασί και απολαύστε. Βρείτε τη συνταγή κάνοντας κλικ εδώ.

 

Συνταγές με σύκα

Λιγκουίνι με σύκα και προσούτο

Γιατί και τα ζυμαρικά θέλουν το συκαλάκι τους! Αναπάντεχος συνδυασμός το σύκο, τα λιγκουίνι και το προσούτο που θα καταπλήξει τους πάντες. Συνοδεύστε με δροσερό λευκό κρασί και αφεθείτε στη μαγεία του πιάτου. Βρείτε τη συνταγή κάνοντας κλικ εδώ

 

Συνταγές με σύκα

Γιαούρτι με ψημένα σύκα

Το καλύτερο πρωινό που θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια της ημέρας! Προσθέστε τους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας και ξεκινήστε την ημέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Βρείτε τη συνταγή κάνοντας κλικ εδώ.

 

Συνταγές με σύκα

Ταρτάκια με σύκα, ροκφόρ και μέλι

Το τέλειο finger food για πάρτι, τους απρόσμενους επισκέπτες αλλά και τις μοναχικές νύχτες! Βρείτε τη συνταγή εδώ

 

Συνταγές με σύκα

Μαρμελάδα σύκo

Όλη η γλύκα του καλοκαιριού σε ένα βαζάκι! Διαλέξτε τα πιο ώριμα και ζουμερά σύκα και φτιάξτε αυτήν την ονειρεμένη μαρμελάδα που ταιριάζει τόσο σε γλυκές όσο και σε αλμυρές γεύσεις. Βρείτε τη συνταγή εδώ.