Το True Blood στην κουζίνα

Το True Blood στην κουζίνα
μαμα πειναω youtube.com

Η πετυχημένη σειρά True Blood, που καθιέρωσε τη λατρεία για τους βρικόλακες και τους λυκάνθρωπους, περνά από τη μικρή οθόνη στα ράφια των βιβλιοπωλείων, αφού μεταμορφώνεται σε βιβλίο μαγειρικής. Οι θαυμαστές της σειράς έχουν ενθουσιαστεί, αφού θα μπορούν πλέον να δοκιμάζουν κι εκείνοι ό,τι μαγειρεύεται σε κάθε επεισόδιο. Όλοι συμφωνούν πως οι συμβολισμοί που κρύβονται πίσω από διάφορες «μαγειρικές» σκηνές εξάπτουν την φαντασία και το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το βιβλίο μαγειρικής True Blood Cooking Book θα περιέχει φωτογραφίες από διάφορες σκηνές των τεσσάρων πρώτων κύκλων της σειράς, ιστορίες που εξελίχθηκαν στα παρασκήνια και φυσικά συνταγές.

Οι συνταγές θα βασίζονται στην τοπική κουζίνα της Νότιας Αμερικής, όπου και διαδραματίζεται η σειρά, με σκοπό να αναβιώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις μυρωδιές που πλανώνται στην ατμόσφαιρα της πόλης Bon Temps στην οποία ζουν οι τηλεοπτικοί ήρωες. 

Μέσα από τα προτεινόμενα πιάτα, θα μπορούμε να ανακαλύψουμε την ατμόσφαιρα, το ιδιαίτερο χιούμορ και την πολυπλοκότητα των χαρακτήρων των πρωταγωνιστών που καθιστούν τη σειρά μια από τις δημοφιλέστερες αυτή την εποχή. 

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2012. 

 

Μαρία Αϊβαλιώτη  

 

μαμα πειναω youtube.com