Τυροκροκέτες

Συνταγές για απίθανες τυροκροκέτες !
Τυροκροκέτες

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το τριμμένο τυρί, τη σκόνη του πουρέ, το πιπέρι καγέν και τα ασπράδια.

Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον μέχρι να πήξει. Αν δεν έχει σφίξει αρκετά, προσθέτουμε λίγη ακόμη τριμμένο τυρί.

Ρίχνουμε μπόλικο λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει.

Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες από το μείγμα μας και τις τηγανίζουμε λίγες λίγες, ώστε να μην κολλήσουν μεταξύ τους.

Μόλις πάρουν ένα χρυσό χρώμα, αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και τις ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας για να στραγίξουν. Σερβίρουμε τις τυροκροκέτες μας ζεστές με τη συνοδεία σπιτικής κέτσαπ.