Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής για φοιτητές και νέους με δωρεάν εφαρμογή για λίστα για ψώνια είναι γεγονός! Ο Τάσος Αντωνίου, δημιουργός του Μαμα Πειναω, στο βιβλίο του “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω” συγκέντρωσε τις αγαπημένες του επιλογές για εύκολα, γρήγορα και κυρίως νόστιμα πιάτα για την φοιτητική ή εργένικη κουζίνα. Ενενήντα μία συνταγές, ιδανικές για τα πρώτα βήματα στη δική σου κουζίνα, λαχταριστές, γρήγορες και οικονοµικές. Από πρωτότυπα σάντουιτς μέχρι το αγαπημένο παστίτσιο της μαμάς σε fast forward, κάθε συνταγή του βιβλίου παρουσιάζει με εξαιρετική ακρίβεια τα στάδια της εκτέλεσης, κι έτσι μπορεί ο καθένας να φτιάξει νόστιμο φαγητό από τα χεράκια του πάρα πολύ εύκολα.
Κι επειδή αυτό το βιβλίο είναι το πιο high tech βιβλίο μαγειρικής, κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή στο smartphone σου, σκάναρε το QR code που θα βρεις σε κάθε συνταγή και αυτόματα η λίστα του σουπερμάρκετ βρίσκεται στο κινητό σου! Κατέβασε την εφαρμογή από εδώ: www.mamapeinao.gr/cookbook/
Δείτε το και αγοράστε το σε σούπερ τιμή με ένα κλικ εδώ!
Ο συγγραφέας Τάσος Αντωνίου αναφέρει για το βιβλίο του: “Είτε ζεις στην Αθήνα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, είτε ζεις σε κάποια «αφιλόξενη» μα πολλά υποσχόμενη πόλη του εξωτερικού, ένα είναι σίγουρο διαβάζοντας αυτό το βιβλίο. Δε θα ξαναπείς ποτέ «Μαμά, πεινάω». Βέβαια, ακόμη κι αν έχεις αποφοιτήσει εδώ και χρόνια, αλλά νιώθεις ότι είσαι φοιτητής, αυτό το βιβλίο θα γίνει το νούμερο ένα εργαλείο στην κουζίνα σου Οι συνταγές του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου είναι οι αγαπημένες μου, και είμαι σίγουρος πως θα γίνουν και οι δικές σου αγαπημένες! Είναι νόστιμες, εύκολες και αυτό που λέμε «μαμαδίστικες». Αν προσθέσεις και πολλή αγάπη, δε θα πιστεύεις το τι μπορείς να καταφέρεις και οι φίλοι σου θα εκπλαγούν με τις δυνατότητές σου. Κάψε το κρέας, λάσπωσε το ρύζι, κάνε λύσσα το φαγητό. Μόνο τότε θα μάθεις να μαγειρεύεις! Κάθε φορά θα γίνεσαι καλύτερος μάγειρας, να το θυμάσαι.”
Το βιβλίο προλογίζουν οι: Βαγγέλης Δρίσκας – Chef-culinary expert, Ελένη Ψυχούλη – Δημοσιογράφος γεύσης, Κωνσταντίνος Λαζαράκης – Master of Wine, Julien Pham – Συνιδρυτής και αρχισυντάκτης του γαλλικού περιοδικού Fricote, Paris, Eric Coisel – Chef του εστιατορίου Maison Prunier στο Παρίσι.
Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Πατάκη.