ΑρχικήΆρθραΓια να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω!

Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω!

Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής για φοιτητές και νέους με δωρεάν εφαρμογή για λίστα για ψώνια είναι γεγονός! Ο Τάσος Αντωνίου, δημιουργός του Μαμα Πειναω, στο βιβλίο του “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω” συγκέντρωσε τις αγαπημένες του επιλογές για εύκολα, γρήγορα και κυρίως νόστιμα πιάτα για την φοιτητική ή εργένικη κουζίνα. Ενενήντα μία συνταγές, ιδανικές για τα πρώτα βήματα στη δική σου κουζίνα, λαχταριστές, γρήγορες και οικονοµικές. Από πρωτότυπα σάντουιτς μέχρι το αγαπημένο παστίτσιο της μαμάς σε fast forward, κάθε συνταγή του βιβλίου παρουσιάζει με εξαιρετική ακρίβεια τα στάδια της εκτέλεσης, κι έτσι μπορεί ο καθένας να φτιάξει νόστιμο φαγητό από τα χεράκια του πάρα πολύ εύκολα.

Κι επειδή αυτό το βιβλίο είναι το πιο high tech βιβλίο μαγειρικής, κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή στο smartphone σου, σκάναρε το QR code που θα βρεις σε κάθε συνταγή και αυτόματα η λίστα του σουπερμάρκετ βρίσκεται στο κινητό σου! Κατέβασε την εφαρμογή από εδώ: www.mamapeinao.gr/cookbook/

Δείτε το και αγοράστε το σε σούπερ τιμή με ένα κλικ εδώ!

Ο συγγραφέας Τάσος Αντωνίου αναφέρει για το βιβλίο του: “Είτε ζεις στην Αθήνα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, είτε ζεις σε κάποια «αφιλόξενη» μα πολλά υποσχόμενη πόλη του εξωτερικού, ένα είναι σίγουρο διαβάζοντας αυτό το βιβλίο. Δε θα ξαναπείς ποτέ «Μαμά, πεινάω». Βέβαια, ακόμη κι αν έχεις αποφοιτήσει εδώ και χρόνια, αλλά νιώθεις ότι είσαι φοιτητής, αυτό το βιβλίο θα γίνει το νούμερο ένα εργαλείο στην κουζίνα σου Οι συνταγές του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου είναι οι αγαπημένες μου, και είμαι σίγουρος πως θα γίνουν και οι δικές σου αγαπημένες! Είναι νόστιμες,  εύκολες και αυτό που λέμε «μαμαδίστικες». Αν προσθέσεις και πολλή αγάπη, δε θα πιστεύεις το τι μπορείς να καταφέρεις και οι φίλοι σου θα εκπλαγούν με τις δυνατότητές σου. Κάψε το κρέας, λάσπωσε το ρύζι, κάνε λύσσα το φαγητό. Μόνο τότε θα μάθεις να μαγειρεύεις! Κάθε φορά θα γίνεσαι καλύτερος μάγειρας, να το θυμάσαι.”

Το βιβλίο προλογίζουν οι: Βαγγέλης Δρίσκας – Chef-culinary expert, Ελένη Ψυχούλη – Δημοσιογράφος γεύσης, Κωνσταντίνος Λαζαράκης – Master of Wine, Julien Pham – Συνιδρυτής και αρχισυντάκτης του γαλλικού περιοδικού Fricote, Paris, Eric Coisel – Chef του εστιατορίου Maison Prunier στο Παρίσι.

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Πατάκη.

Δείτε το και αγοράστε το σε σούπερ τιμή με ένα κλικ εδώ!

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σαλάτα Caprese ψητή

Σαλάτα Caprese στο φούρνο ή στο γκριλ!

Παστιτσάδα Κέρκυρας

Η αυθεντική συνταγή για παστιτσάδα Κέρκυρας από τον Τάσο Αντωνίου! Φέρνουμε την παραδοσιακή παστιτσάδα με μελωμένο κρέας, πλούσια σάλτσα και μπαχαρικά στο πιάτο σας.

Κέικ σοκολάτας χωρίς γλουτένη

Το πιο υπέροχο σοκολατένιο κέικ χωρίς αλεύρι και χωρίς γλουτένη. Θυμίζει αφράτο μπράουνι και είναι το πιο συγκλονιστικό κέικ χωρίς γλουτένη!

Περισσότερα άρθρα

Πασχαλινό αρνί: και στον φούρνο τέλειο!

Πασχαλινό αρνάκι στον φούρνο: μυστικά για ζουμερό αρνί με τραγανή πετσούλα!

10 ελαφριές συνταγές για αποτοξίνωση μετά τις γιορτές

Ελαφριές και νόστιμες συνταγές για αποτοξίνωση και επαναφορά στην πραγματικότητα!

Βάλτε μια κουταλιά από αυτό το υλικό για τέλειο βελούδινο παγωτό

Μια κουταλιά από αυτό το υλικό που υπάρχει σε κάθε ψυγείο θα κάνει τη διαφορά και θα σας χαρίσει το τέλειο βελούδινο παγωτό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ