Wine Professionals Course

Wine Professionals Course
μαμα πειναω youtube.com

Στο Genius in Gastrononmy ξεκινάει το δεύτερο πιστοποιημένο Wine Professionals Course το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.

Στο τέλος του course θα διεξαχθούν εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών STAREGISTER.
Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι προαιρετική αλλά η επιτυχία σ’ αυτές αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση πιστοποίησης για τις βαθμίδες Wine Pro & Sommelier.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Σχήμα Πιστοποίησης, κάντε κλικ εδώ.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί ως εξής:

Έναρξη: Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013  

Λήξη:Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ημέρες σεμιναρίων: κάθε Τρίτη & Πέμπτη

Ώρες σεμιναρίων

1ο τμήμα μεσημεριανό: 13.30 – 16.30

2ο τμήμα βραδινό: 19.00 – 22.00 


Ημερομηνίες & Θεματολογία:

Τρίτη 5 & Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου

Εισαγωγή στο κρασί (Βασικές αρχές αμπελουργίας, βασικές αρχές οινολογίας, terroir κ.λ.π)

Τρίτη 12 & Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου  

Μυστικά της Γευσιγνωσίας (Δοκιμή κρασιών)

Τρίτη 19 & Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 

Κυριότερες ποικιλίες – Στυλ κρασιών (Δοκιμή κρασιών)

Τρίτη 26 & Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 

Γαλλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)

Τρίτη 5 & Πέμπτη 7 Μαρτίου 

Ιταλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)

Τρίτη 12 & Πέμπτη 14 Μαρτίου

Αμπελώνες Νέου Κόσμου (Δοκιμή κρασιών)

Τρίτη 19, Τετάρτη 20 & Πέμπτη 21 Μαρτίου 

Ελληνικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)

Παρασκευή 22 Μαρτίου
Αμπελώνες Ισπανίας & Πορτογαλίας (Δοκιμή κρασιών)

Τρίτη 26 Μαρτίου
Αμπελώνες Γερμανίας, Αυστρίας & άλλων χωρών (Δοκιμή κρασιών)

Πέμπτη 28 Μαρτίου 

Ασφάλεια τροφίμων

Τρίτη 2 Απριλίου 

Συνδυασμός φαγητού – κρασιού (Θεωρία)

Πέμπτη 4, Τρίτη 9 & Πέμπτη 11 Απριλίου 

Service (Πρακτική εξάσκηση)

Τρίτη 16 & Πέμπτη 18 Απριλίου 

Διαχείριση κάβας – Λίστα – Τιμοκατάλογος

Τρίτη 23 & Πέμπτη 25 Απριλίου

Αποστάγματα (Δοκιμή αποσταγμάτων)

Τρίτη 14, Τετάρτη 15 & Πέμπτη 16 Μαΐου 

Αρχές marketing – Τεχνικές πωλήσεων – Τεχνική παρουσιάσεων


Κόστος για παρακολούθηση όλου του Course : 750,00 €

Δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένα ανά θέμα. Κόστος: 37,00 € / 3ωρο


Genius in Gastronomy

Καστελλίου 17, 

11141, Γαλάτσι  

Τηλ.: 2121006520, 2110137757 

[email protected] 

www.geniusingastronomy.gr

μαμα πειναω youtube.com