Σε κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά τη μπύρα μέχρι να αφρίσει ελαφρώς, χωρίς να βράσει. Βάζουμε μέσα τα λουκάνικα και τα αφήνουμε να απορροφήσουν τη μπύρα για 10 λεπτά. Αποσύρουμε το κατσαρολάκι από την φωτιά και κλείνουμε με το καπάκι.
Σε τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να σωταριστεί καλά για 5-10 λεπτά. Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και όταν καραμελώσουν τα κρεμμύδια τα αποσύρουμε από την φωτιά.
Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση, βάζουμε στο καθένα από 1 λουκάνικο και καραμελωμένα κρεμμύδια. Προσθέτουμε sriracha και μουστάρδα και σερβίρουμε.