Γάλα αμυγδάλου
Print Recipe
5 from 1 vote

Γάλα αμυγδάλου

Γάλα αμυγδάλου. Φτιαξτε στο σπιτι ευκολα και γρηγορα με αυτη τη συνταγη.
Prep Time8 ώρες
Cook Time15 λεπτά
Total Time8 ώρες 15 λεπτά
Course: Ροφήματα & Ποτά
Cuisine: Ελληνική
Keyword: Γάλα αμυγδάλου
Servings: 1 /2 λίτρο γάλα αμυγδάλου
Calories: 20θερμίδες

Ingredients

  • 1 φλιτζ. αμύγδαλα ωμά
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 4 φλιτζ. νερό

Instructions

  • Αφήνουμε τα αμύγδαλα να μουλιάσουν σε ένα φλιτζάνι νερό για 8 – 10 ώρες. Βάζουμε στο μούλτι τα αμύγδαλα, το μέλι και τα 3 φλιτζάνια νερό, ανάλογα με το πόσο πηκτό θέλετε το γάλα. Χτυπάμε για 1 – 2 λεπτά και το περνάμε από ένα μεγάλο σουρωτήρι. Αποθηκεύουμε σε γυάλινη κανάτα και διατηρούμε για 3-4 μέρες στο ψυγείο.