Λαδώνουμε ένα ταψί 35 εκ. Χτυπάμε τα αυγά με το ελαιόλαδο και το γάλα. Τρίβουμε τα τυριά σε μπολ και πασπαλίζουμε με πιπέρι. Στρώνουμε ένα φύλλο τσαλακώντάς το ελαφρώς. Ραντίζουμε με το μείγμα αυγών και πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά. Φτιάχνουμε 4 στρώσεις εναλλάξ με το φύλλο, τα αυγά και το τυρί. Καλύπτουμε με το τελευταίο φύλλο. Γυρνάμε τις άκρες του φύλλου προς τα μέσα. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο μείγμα γάλα-αυγό και τρυπάμε όλη την επιφάνεια με πιρούνι. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180οC, πάνω και κάτω αντίσταση, για 50 λεπτά - 1 ώρα να ροδίσει καλα.