60 ml Τζιν 20 ml house-made σιρόπι τζίντζερ 20 ml φρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού 6-8 φύλλα λεβάντας Για τη διακόσμηση 1 φέτα τζίντζερ 1 κλωνάρι λεβάντας
Instructions
Προσθέτουμε όλα τα υλικά (και τα φύλλα λεβάντας) στο shaker. Χτυπάμε δυνατά με πάγο. Διπλοσουρώνουμε σε julep cup. Γεμίζουμε το julep cup με τριμμένο πάγο. Χρησιμοποιώντας ένα swizzle stick, αναδεύουμε τα υλικά με τον πάγο μέχρι να αναμιχθούν καλά και να παγώσει το julep cup. Βάζουμε τη διακόσμηση και σερβίρουμε με καλαμάκι. Στην υγειά σας!