Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique
Συνταγή για μοσχαρίσιο ταρτάρ. Φτιάξτε αυθεντικό ταρτάρ μοσχαριού και απολαύστε το ως ορεκτικό. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με τηγανητές πατάτες και καλό κόκκινο κρασί, ως είθισται στη Γαλλία.
Προετοιμασία10 λεπτά λεπτά
Εκτέλεση5 λεπτά λεπτά
Συνολικός χρόνος15 λεπτά λεπτά
Course: Κυρίως πιάτα
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique
Servings: 1
Θερμίδες: 434θερμίδες
- 100 γρ. μοσχάρι φιλέτο
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- 2 μικρά κρεμμύδια εσαλότς ψιλοκομμένα
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί
- 2 κ.σ. μικρή κάπαρη
- 1 κ.σ. μαγιονέζα
- 2 κ.σ. worcestershire sauce
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Κόβουμε το μοσχάρι φιλέτο με πολύ κοφτερό μαχαίρι σε πολύ λεπτές φέτες, περίπου 0,5 εκ. Στη συνέχεια κόβουμε τις φέτες σε λωρίδες και μετά ξανά σε κομματάκια, μέχρι να έχουμε έναν κιμά.
Βάζουμε το κρέας και όλα τα υλικά σε μπoλ και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια για 3 περίπου λεπτά.
Σερβίρουμε με ένα κρόκο ωμού αβγού απο πάνω ή ένα αβγό τηγανητό!