Διαλύουμε ξηρή μαγιά σε νερό. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά, να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
Σε μπολ βάζουμε αλεύρι για όλες τις χρήσεις και αλεύρι τύπου 00 και ρίχνουμε αλάτι. Ανακατεύουμε με το σύρμα. Στη συνέχεια σχηματίζουμε με τα χέρια μια λακούβα στο κέντρο του μπολ. Ρίχνουμε μέσα την ενεργοποιημένη μαγιά. Ανακατεύουμε με κυκλικές κινήσεις, αργά και σταθερά. Θέλουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να σχηματιστεί η ζύμη. Καλύπτουμε τη ζύμη με μια πετσέτα και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.
Κατόπιν, αλευρώνουμε καλά τον πάγκο μας. Μεταφέρουμε τη ζύμη στον πάγκο. Διπλώνουμε τη ζύμη από όλες τις πλευρές. Σχηματίζουμε με τα χέρια μια μπάλα ζύμης. Λαδώνουμε το μπολ και βάζουμε πίσω τη ζύμη. Αλευρώνουμε ελαφρώς τη ζύμη. Καλύπτουμε το μπολ με πετσέτα και αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη για 6-8 ώρες. Θέλουμε η ζύμη να φουσκώσει και να διπλασιαστεί σε όγκο. Οι φουσκάλες στην επιφάνεια δείχνουν ότι η ζύμη μας είναι έτοιμη.
Αλευρώνουμε τα χέρια μας. Μεταφέρουμε τη ζύμη στον αλευρωμένο πάγκο
Με κοφτερό μαχαίρι την κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Διπλώνουμε τη ζύμη και τη δουλεύουμε με απαλές κινήσεις. Στη συνέχεια, με το ένα χέρι κρατάμε σταθερή τη σύμη στον πάγκο και με το άλλο την τραβάμε απαλά, τρεις φορές. Συνεχίζουμε τη διαδικασία περιστρέφοντας τη ζύμη, μέχρι να έχουμε το μέγεθος που θέλουμε.
Ρίχνουμε σιμιγδάλι στο φτυάρι τις πίτσας. Αν δεν έχουμε φτυάρι, χρησιμοποιούμε τη λαμαρίνα του φούρνου. Μεταφέρουμε τη ζύμη εκεί. Απλώνουμε σάλτσα ντομάτας από πάνω. Σκουπίζουμε τη μοτσαρέλα να φύγει η υγρασία. Την κόβουμε με τα χέρια και την τοποθετούμε στην πίτσα. Επικαλύπτουμε με το αλλαντικό της επιλογής μας. Μεταφέρουμε την πίτσα με τη βοήθεια του φτυαριού στην μαντεμένια πλάκα που έχει ζεσταθεί στον φούρνο.
Ψήνουμε στους 220οC για περίπου 5 λεπτά.