Cheesecake με σοκολατένια μπισκότα
Cheesecake με γεμιστά μπισκότα από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε ένα πεντανόστιμο cheesecake με βάση από γεμιστά μπισκότα και λαχταριστή, βελούδινη κρέμα. Ένα εύκολο γλυκό που θα λατρέψουν όλοι!
Προετοιμασία35 λεπτά λεπτά
Αναμονή4 ώρες ώρες
Συνολικός χρόνος4 ώρες ώρες 35 λεπτά λεπτά
Course: Γλυκό
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Cheesecake με σοκολατένια μπισκότα
Servings: 8
Θερμίδες: 320θερμίδες
Author: Τάσος Αντωνίου
Για τη βάση
- 24 σοκολατένια μπισκότα
- 4 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
Για τη γέμιση
- 400 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 400 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά κρύα
- 100 γρ. ζάχαρη
- 8 σοκολατένια μπισκότα
Για το γαρνίρισμα
- επιπλέον σοκολατένια μπισκότα
Ετοιμάζουμε την κρέμα:
Παράλληλα σε μπολ χτυπάμε με μίξτερ χειρός το τυρί κρέμα. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη μέχρι να έχουμε ένα βελούδινο ομοιογενές μείγμα.
Σπάμε μερικά σοκολατένια μπισκότα στην κρέμα. Καλύπτουμε με την κρέμα το ταψάκι με τη βάση μπισκότου. Γαρνίρουμε με επιπλέον μπισκότα στην κορυφή.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να δέσει το cheesecake.