Παγωτό bounty
Παγωτό bounty από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό bounty με καρύδα και σοκολάτα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!
Προετοιμασία10 λεπτά λεπτά
ANAMONH6 ώρες ώρες
Συνολικός χρόνος6 ώρες ώρες 10 λεπτά λεπτά
Course: Γλυκά
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Παγωτό bounty
Servings: 10
Θερμίδες: 350θερμίδες
Author: Τάσος Αντωνίου
- 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
- 200 ml ζαχαρούχο γάλα
- 2 κ.σ. τσιπς σοκολάτας
- 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 1 μπάρα Bounty
Σε μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε με το μίξερ χειρός. Θέλουμε να πετύχουμε μια σφιχτή και βελούδινη συνταγή.
Με μια μαρίζ μεταφέρουμε τη μισή σαντιγί σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Προσθέτουμε ινδοκάρυδο και τσιπς σοκολάτας και ανακτεύουμε. Προσθέτουμε την υπόλοιπη σαντιγί από πάνω, ισιώνουμε ξανά και επαναλαμβάνουμε την επικάλυψη σοκολάτας και καρύδας.
Στολίζουμε την επιφάνεια του παγωτού με τις φέτες Bounty, καλύπτουμε το δοχείο με το καπάκι και καταψύχουμε για 6-8 ώρες πριν σερβίρουμε.