175γρ. βούτυρο βούτυρο μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
3κ.σ. ρόφημα κακάο
2πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1ποτήρι νερό βραστό
3κ.σ. στιγμιαίος καφές
Instructions
Ετοιμάζουμε την κρέμα σοκολάτας: σε μπολ αναμειγνύουμε τους κρόκους, τη ζάχαρη, το βούτυρο και το ρόφημα κακάο. Ετοιμάζουμε τον στιγμιαίο καφέ, αναμειγνύοντας το βραστό νερό με τον καφέ, και αφήνουμε να κρυώσει. Ρίχνουμε τον καφέ σε βαθύ πιάτο και βουτάμε ένα ένα τα πτι μπερ, ίσα να βραχούν. Στρώνουμε τα πτι μπερ σε ταψάκι 15 εκ. Απλώνουμε από πάνω λίγη ποσότητα από την κρέμα σοκολάτας. Συνεχίζουμε το μοντάρισμα του γλυκού και δημιουργούμε στρώσεις με τα μπισκότα και την κρέμα σοκολάτας. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Σερβίρουμε το γλυκό ψυγείου σε μικρά κομμάτια.