Ζεσταίνουμε ένα φλιτζάνι με νερό. Σε μπολ χτυπάμε τον κρόκο με την ζάχαρη άχνη και τα μπαχαρικά μέχρι να σχηματιστεί ένα παχύρρευστο μείγμα. Προσθέτουμε το ρούμι και ανακατεύουμε. Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να δέσουν. Ρίχνουμε σιγά σιγά τα ασπράδια στο μείγμα κρόκων-ζάχαρης. Προσθέτουμε στο ζεστό φλιτζάνι νερό το μείγμα αυγών και ανακατεύουμε. Κατόπιν προσθέτουμε το γάλα και το μπράντι, ανακατεύοντας καλά. Σερβίρουμε σε κούπα και γαρνίρουμε με το τριμμένο μοσχοκάρυδο.