Σε μπολ, ρίχνουμε τα ελαφρώς χτυπημένα αυγά και την κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με πιρούνι μέχρι να σχηματιστούν φουσκάλες στην επιφάνεια του μείγματος.Σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο. Κατόπιν προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα αυγών. Ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα για 2 λεπτά σπρώχνοντας τα έτοιμα αυγά προς το κέντρο του τηγανιού ώστε να μαγειρευτούν ομοιόμορφα όλα τα αυγά. Όταν είναι έτοιμα, αποσύρουμε από τη φωτιά.Σερβίρουμε αμέσως με φρυγανισμένο ψωμί.
Notes
Για πιο ελαφριά εκδοχή της συνταγής, αντικαθιστούμε τα 4 ολόκληρα αυγά με 4 ασπράδια αυγών, ελαφρώς χτυπημένα