Go Back
Μους γιαουρτιού Συνταγή
Print Recipe
5 from 2 votes

Μους γιαουρτιού

Αέρινη μους γιαουρτιού με σοκολάτα από τον Τάσο Αντωνίου. Δροσερό και απολαυστικό επιδόρπιο που μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα χρησιμοποιώντας μόλις 4 υλικά που έχετε στο ψυγείο σας.
Prep Time5 λεπτά
Αναμονή2 ώρες
Total Time2 ώρες 5 λεπτά
Course: Γλυκά
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Μους γιαουρτιού
Servings: 4
Calories: 324θερμίδες

Ingredients

  • 180 ml γάλα
  • 100 γρ. κουβερτούρα
  • 500 ml στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κ.σ. μέλι

Instructions

  • Σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε γάλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με το σύρμα όσο το σκεύος είναι στη φωτιά. Θέλουμε να λιώσει η κουβερτούρα και να ενωθεί με το γάλα.
  • Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέτουμε γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε μια απαλή και βελούδινη, ομοιόμορφη μους.
  • Σερβίρουμε σε μπολ. Μεταφέρουμε το γλυκό στο ψυγείο να δέσει για 2 ώρες. Στη συνέχεια γαρνίρουμε με θρυμματισμένη κουβερτούρα. Σερβίρουμε τη μους κρύα.

Video