Για να ενεργοποιήσουμε τη μαγιά: βάζουμε τους κύβους νωπής μαγιάς Lesaffre σε μπολ, πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και ρίχνουμε το νερό. Ανακατεύουμε να διαλυθεί. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 10' να ενεργοποιηθεί.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, την ενεργοποιημένη μαγιά και το μισό αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι η ζύμη να ομογενοποιηθεί και σκεπάζουμε με μία πετσέτα μέχρι να φουσκώσει, για περίπου 1 ώρα, ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου.
Ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι, το αλάτι και 1 κ.σ. ψιλοκομμένο δεντρολίβανο και ανακατεύουμε καλά με το χέρι μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια. Μετά την πλάθουμε σε μπάλα και την αφήνουμε σε μια λεκάνη, σκεπασμένη με μια ελαφρώς βρεγμένη πετσέτα. Τοποθετούμε τη λεκάνη στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα να ξεκουραστεί.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220οC, στις πάνω και κάτω αντιστάσεις.
Με το χέρι ανοίγουμε τη ζύμη σε τετράγωνο φύλλο πάχους 1,5 εκατοστό ρίχνοντας βροχηδόν λίγο αλεύρι για να μην κολλήσει. Σε ένα ταψί τοποθετούμε λαδόκολλα και από πάνω τη ζύμη. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
Σερβίρουμε γαρνίροντας με το υπόλοιπο δεντρολίβανο.