Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το κρασί, τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και το τυρί. Τα ανακατεύουμε με σύρμα ή με κουτάλι. Λίγο λίγο ρίχνουμε το αλεύρι κι ανακατεύουμε με κουτάλι. Όταν η ζύμη μαζευτεί γύρω από το κουτάλι, τη μαζεύουμε σε μπάλα και τη ζυμώνουμε για 1΄-2΄ να ενωθεί. Η ζύμη δεν πρέπει να κολλάει στα χέρια, αλλά να είναι λαδερή, απαλή και να πλάθεται. Τη βάζουμε σε μπολ, τη σκεπάζουμε καλά και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30΄.