Για τα πιο αφράτα τηγανητά κεφτεδάκια, σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά και τον περιχύνουμε με το ξίδι. Με αυτόν τον τρόπο μαλακώνουν οι ίνες του και γίνονται τα κεφτεδάκια αφράτα.
Προσθέτουμε τη φρυγανιά, το κρεμμύδι, το αυγό, τα μυρωδικά και αλατοπίπερο.
Ζυμώνουμε το μείγμα, να ενωθεί καλά.
Αφήνουμε το μπολ με τον κιμά στο ψυγείο για 20-30 λεπτά.
Κατόπιν πλάθουμε κεφτεδάκια και τους πλαταίνουμε με τις παλάμες μας. Προσέχουμε τα κεφτεδάκια να έχουν ίδιο μέγεθος μεταξύ τους.
Στη συνέχεια τους αλευρώνουμε και τους τινάζουμε ελαφρά.
Σε τηγάνι γεμάτο με ηλιέλαιο (τόσο ώστε να κολυμπάνε μέσα τα κεφτεδάκια) τηγανίζουμε τους κεφτέδες για 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Αφήνουμε τους κεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια ζεστά σε πιατέλα.