Παγωτό με ένα υλικό
Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για παγωτό με ένα μόνο υλικό από τον Τάσο Αντωνίου! Χειροποίητο σπιτικό παγωτό, απλώς ασυναγώνιστο.
Προετοιμασία6 ώρες 10 λεπτά
Συνολικός χρόνος6 ώρες 10 λεπτά
Course: Γλυκά
Cuisine: Ελληνική
Keyword: Παγωτό μπανάνα με ένα υλικό
Servings: 3
Θερμίδες: 100θερμίδες
Ξεφλούδισε τις μπανάνες και κόψε τις σε ροδέλες. Τοποθέτησε τις στην κατάψυξη για 5-6 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά. Κατόπιν, ρίξε τις παγωμένες στο μούλτι στην πιο δυνατή ταχύτητα. Στην αρχή θα σχηματιστούν ψίχουλα και σταδιακά το μείγμα θα κολλάει στα τοιχώματα. Χρησιμοποίησε μια σπάτουλα για να το σπρώξεις προς τα κάτω. Επανάλαβε τη διαδικασία μέχρι να σχηματιστεί μια κρέμα. Το παγωτο είναι έτοιμο! Μπορείς να περιχύσεις το παγωτό μπανάνα με γκανάς σοκολάτας.