Ζύμη: Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο (Προσοχή, πρέπει να είναι αρκετά κρύο), το αλεύρι, το ηλιέλαιο, το αλάτι και το νερό. Ζυμώνουμε πολύ λίγο κι ελαφρά για να γίνει η ζύμη αφράτη. Στη συνέχεια, τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Μετά, ανοίγουμε το φύλλο, το τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και στη συνέχεια ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 17 με 20 λεπτά.
Αφού ψηθεί η ζύμη, τη βγάζουμε από τον φούρνο και την αλείφουμε με αυγό. Βάζουμε 150 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε κυβάκια ή σε μικρά κομμάτια και βάζουμε το ταψί στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά.
Παρασκευή γέμισης: Σε μπολ ρίχνουμε και χτυπάμε 5 αυγά. Μετά προσθέτουμε 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος, 100 γραμμάρια γάλα, 5 γραμμάρια αλάτι και πιπέρι και τέλος το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τη γέμιση στο ταψί.
Το τελικό ψήσιμο γίνεται στους 180 βαθμούς για 20 με 30 λεπτά.