250ml πολύ παγωμένο Proseccoσαμπάνια ή άλλο αφρώδη οίνο
2 φραμπουάζ
2σταγόνες λεμόνι
2 πρέζες ζάχαρη
Τριμμένο πάγο
Instructions
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα και αφαιρούμε το κουκούτσι. Στη συνέχεια πολτοποιούμε τα φρούτα.Ισομοιράζουμε σε δύο ποτήρια τον πολτό φρούτου, προσθέτουμε σε κάθε ποτήρι από 1 πρέζα ζάχαρη και 1 σταγόνα χυμό λεμονιού κι ανακατεύουμε.Γεμίζουμε τα ποτήρια με πάγο και Prosecco. Γαρνίρουμε κάθε ποτήρι με ένα φραμπουάζ.