Τοποθετούμε στην επιφάνεια κάθε φύλλου, αφήνοντας περιθώριο από τις άκρες του φύλλου περίπου 1 εκατοστό, το κατσικίσιο τυρί, τη μισή ζάχαρη, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τις φέτες ντομάτες, τις ελιές και το βαλσάμικο ξύδι. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε την υπόλοιπη ζάχαρη. Ψιλοκόβουμε λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού και τα πασπαλίζουμε στην τάρτα. Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να χρυσαφίσει η τάρτα και να φουσκώσει το φύλλο.