Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες ή σε τέταρτα και τις αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί. Προσθέτουμε τη ρίγανη, το θυμάρι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού, τον ζωμό κότας, το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και το κλείνουμε καλά περιμετρικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 1 ώρα. Στη συνέχεια αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, ανακατεύουμε τις πατάτες και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν πολύ καλά και να απορροφήσουν σχεδόν όλα τα υγρά τους.