Χοιρινό Σαβόρε
Χοιρινό Σαβόρε, μια υπέροχη συνταγή για ένα υπέροχο πιάτο.
Prep Time5 λεπτά
Cook Time10 λεπτά
Total Time15 λεπτά
Course: Κυρίως πιάτα
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Χοιρινό Σαβόρε
Servings: 4
Calories: 250θερμίδες
- 250 γρ. χοιρινό κόντρα ξεκοκαλισμένη σε λεπτές φέτες
- λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γλ. δεντρολίβανο αφυδατωμένο
- 1 κ.γ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ξύδι Βαλσάμικο
- ½ κούπα ζωμός από κοτόπουλο
- ½ κούπα βοδινός ζωμός συμπυκνωμένος Ντεμι-γκλας
- λίγο φρέσκο δεντρολίβανο για το γαρνίρισμα
αλάτι πιπέρι
Πανάρουμε το χοιρινό αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει και το τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, προσθέτουμε το αφυδατωμένο δεντρολίβανο και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για ένα λεπτό. Σβήνουμε με το Βαλσάμικο και στην συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό του κοτόπουλο και την Ντεμι-γκλας. Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε συνοδεύοντας με πουρέ πατάτας και γαρνίρουμε με το φρέσκο δεντρολίβανο. Συνταγή: Παναγιώτης Παπανικολάου